Houten kozijnen, vervaardigd met ambacht, moderne techniek en vakmanschap

Kwalitatief hoogwaardige kozijnen vervaardigd uit een perfecte mix van ambacht, moderne techniek en vakmanschap. Hoefnagel Kozijnen produceert, levert en monteert hardhouten kozijnen met FSC keurmerk. Meranti, Mahonie, Eiken en Merbau, maar ook Finti of Accoya zijn houtsoorten waaruit we maatwerk kozijnen produceren voor particulieren en bouw- en klusbedrijven. Elk kozijn is KOMO gecertificeerd en wordt geleverd met hoogwaardige voorlak en met beslag.

Kies je voor houten kozijnen dan heb je diverse mogelijkheden. Houten vast glas kozijnen is de standaard, maar ook kozijnen met paneelvulling (vlakverdeling) kunnen we voor je maken. 2-vlaks of 6-vlaks. Het is allemaal mogelijk. Ook kun je naar wens bepalen of je kozijnen draaiend moeten worden of draaikiep functies moeten hebben. Bedenk dus alvast wat je prettig vind, rekening houdend met het luchten van bijvoorbeeld een slaap- of werkkamer of het laten luchten van kleding of beddengoed buiten een raam.

Handig om te weten…

  • Alle houten kozijnen zijn met elkaar verbonden door middel van een sterke deuvelverbinding of pengatverbinding.
  • Onze kozijnen zijn standaard voorzien van een sterke voorlak van minimaal 2 laten en in totaal minstens 120 mu (conform KOMO Concept II).
  • We leveren de kozijnen naar wens compleet met raambeslag. Raambeslag wat SKG** gecertificeerd is en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Kozijnen en meer…

Opties. Behalve een houten kozijn heb je vaak nog meer nodig. Denk bijvoorbeeld aan beglazing, raambeslag of een ventilatierooster. Voor jou op een rij welke opties je hebt om jouw kozijn helemaal naar wens te laten maken. Handig om erbij te bestellen.

  • Raam-vakvulling
  • Beglazing (HR++ of HR+++)
  • Roeden in of op het glas
  • Ventilatierooster
  • Raambeslag
  • Horren
  • Vensterbanken

Bezorging en plaatsingsservice. Je huis voorzien van nieuwe kozijnen voelt niet als een ‘1-2-3 dat doen we wel even klusje’. Vaak heb je al een tijdje nagedacht voordat je de stap hebt gezet om te investeren in nieuwe kozijnen. Omdat het een precisie werkje is om kozijnen op de juiste manier te plaatsen, helpen we je graag mee.
Door onze samenwerking met bouwbedrijf Hoefnagel Totaalbouw hebben we vaktimmerlieden beschikbaar die de montageklus graag voor je uit handen nemen. Heb je zelf twee ‘rechterhanden’ of een handige vriend of zwager, dan komen we ze naar wens bezorgen met professioneel transport.

Kozijnen inmeten. Wanneer je kozijnen gaat meten, ‘inmeten’, dan bedoelen we de buitenwerkse maat. Deze maat bepaalt de grootte van het kozijn. Inmeten is een precies klusje en erg belangrijk om uiteindelijk een perfecte maat kozijn in je woning te kunnen plaatsen. Lees hier onze tips om goed in te meten. Laat je het inmeten liever over aan een van onze vakmensen? Dat kan natuurlijk ook!

Voor elke woning een perfect kozijn

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen