Houten schuifpui of harmonicapui,
verbinder van tuin en woning

Een schuifpui of harmonicapui is een ideale middel om op stijlvol en praktisch je woning en je tuin met elkaar in verbinding te brengen. Hoefnagel Kozijnen maakt maatwerk houten puien. Kwalitatief hoogwaardige puien gemaakt van FSC hardhout. Wij produceren onze houten puien in verschillende varianten: dubbele houten schuifpui, enkele houten schuifpui of een harmonicapui. Maatwerk is de standaard zeg maar.

Met een hardhouten pui ben je verzekerd van een duurzame pui die je huis optimaal beschermd tegen kou, warmte en geluidshinder.

Voordat we in de timmerfabriek starten met de productie van jouw pui is het belangrijk dat we weten wat je wil. Geef bij de offerte-aanvraag dan ook zo specifiek mogelijk aan wat je wensen zijn. Ventilatieroosters, met beglazing, met hang- en sluitwerk of het aantal schuifbare of harmonica delen bepalen uiteindelijk de totaalprijs…. Zodra we in beeld hebben wat je graag wil maken we een maatwerk offerte en werken we een technische tekening voor je uit. Na jouw akkoord op de tekening en de offerte gaan we dan voor jou aan de slag.

Handig om te weten…

  • Alle houten kozijnen zijn met elkaar verbonden door middel van een sterke deuvelverbinding of pengatverbinding.
  • Onze kozijnen zijn standaard voorzien van een sterke voorlak van minimaal 2 laten en in totaal minstens 120 mu (conform KOMO Concept II).
  • We leveren de kozijnen naar wens compleet met raambeslag. Raambeslag wat SKG** gecertificeerd is en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).
  • Houten kozijnen en/of puien hebben een hogere isolatiewaarde in tegenstelling tot aluminium of kunststof.

Houten draai/kiep ramen | Praktisch voor slaap- en badkamer.
Bij ons:

met kwalitatief beslag
met sterk kaderprofiel.

Stijilvolle houten
dakramen
Ook inmeten en montage?

Wij regelen het!

Houten  ramen | met vlakverdeling

met Wiener Sprosse
roeden op het glas

Eenvoudig online offerte aanvragen

Snelle levertijden

KOMO keurmerk

Op maat gemaakt, aan huis geleverd en gemonteerd