Welkom in onze showroom, Bouwboetiek, de koffie staat klaar.

Heb je plannen om je woning te renoveren met nieuwe kozijnen of deuren of wil je de woonkeuken uitbreiden met een mooie vouwpui, kom dan eens sfeer proeven en indrukken opdoen in onze showroom ‘Bouwboetiek’ in Kaatsheuvel. In de BouwBoektiek hebben we allerlei kozijnen, ramen en deuren uiteen gezet in mini-woningen. Je krijgt zo een perfect beeld van wat er mogelijk is. Je zal verstelt staan.

Hoefnagel Kozijnen is dealer van Weekamp Deuren.

In de showroom presenteren we ook nieuwe trends en collecties van leveranciers voor binnendeuren, hang- en sluitwerk, zonwering en lichtstraten. Wel zo handig. Komt het niet uit om tijdens de openingstijden langs te komen? Geen probleem. Op afspraak is de showroom ook buiten de standaard openingstijden geopend.

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17.00 uur
Dinsdag 09:00 – 17.00 uur
Woensdag 09:00 – 17.00 uur
Donderdag 09:00 – 17.00 uur
Vrijdag 09:00 – 17.00 uur
Zaterdag op afspraak
Buiten openingstijden, op afspraak

Hoefnagel Kozijnen werkt alleen met kwalitatief sterke merken, A-labels. In onze showroom vind je producten en opstellingen terug van onder andere Weekamp Deuren, Vios Trappen, Plastica, ASG Benelux deurbeslag, Velux Dakramen, KéJé raamdecoratie, shutters en horren. Kom dus gerust een kijkje nemen in onze showroom aan de Belgiëstraat 23 in Kaatsheuvel.