Vraag direct een maatwerk offerte aan

Kozijnen

Kwalitatief hoogwaardige kozijnen vervaardigd uit een perfecte mix van ambacht, moderne techniek en vakmanschap. Hoefnagel Kozijnen produceert, levert en monteert hardhouten kozijnen met FSC keurmerk. Meranti, Mahonie, en Merbau zijn houtsoorten waaruit we maatwerk kozijnen produceren voor particulieren en bouw- en klusbedrijven.

Deuren

Houten buitendeuren en fraaie binnendeuren maken de uitstraling van een woning helemaal af.  Deuren kun je precies afstemmen op jouw interieurstijl. Modern, klassiek, basic of industrieel. Houtlook, met sierlijsten of glas en gemonteerd in een mooi kozijn. In onze timmerfabriek is maatwerk de standaard en geen maat, vorm of kleur ons vreemd.

Schuifpui

Een schuifpui. De trend van nu. Een houten schuifpui is uitermate geschikt om in je interieur meer licht te creëren en je huis en tuin met elkaar te verbinden. Daarnaast verlies je geen ruimte in tegenstelling tot openslaande deuren. Door de grote glazen oppervlakten in de schuifpui heb je jaarrond veel licht in huis en kun je optimaal genieten van je tuin.

Via onderstaand formulier kun je een offerte aanvraag doen voor houten kozijnen, houten deuren of puien. Hoe meer specificaties hoe beter wij de offerte kunnen opstellen. Heb je nog niet alle gegevens of maten paraat en heb je nog vragen? Geen probleem.

  Offerte aanvragen


  Voor elke woning een perfect kozijn

  Houten draai/kiep ramen | Praktisch voor slaap- en badkamer.
  Bij ons:

  met kwalitatief beslag
  met sterk kaderprofiel.

  Stijilvolle houten
  tuindeuren
  Ook inmeten en montage?

  Wij regelen het!

  Houten  ramen | met vlakverdeling

  met Wiener Sprosse
  roeden op het glas